Verkoop

Verkoopstrategie

Anbergen Makelaardij biedt duidelijkheid over het verkooptraject waarbij we u van A tot Z begeleiden voor minder dan 1% courtage exclusief btw.

 

Stap 1: Kennismaking

Alles begint met een goede kennismaking. Wij komen bij u thuis langs en luisteren naar uw wensen. Wij vertellen u wie wij zijn, wat onze werkwijze is en wat we voor u willen betekenen.

 

Stap 2: Gratis Waardebepaling

Wij bekijken uw woning en stellen op basis van onze ervaring en deskundigheid een marktwaarde vast voor uw woning. Kiest u om een samenwerking met Anbergen Makelaardij aan te gaan, dan wordt daarna in overleg met u een vraagprijs vastgesteld.

 

Stap 3: Kwaliteit en Zekerheid

Het is belangrijk om vertrouwen in uw makelaar te hebben. Door voor Anbergen Makelaardij te kiezen, kiest u voor enthousiasme, kwaliteit en zekerheid. Ons kantoor is jong en enthousiast, durft buiten de kaders te denken, maar bezit wel de benodigde ervaring om te weten waar het om draait. Onder de vlag van een gerenommeerd collega-makelaarskantoor hebben we in 4 jaar tijd ruim 200 woningen verkocht.

 

Stap 4: Verkoopstrategie

In overleg bepalen wij wat de beste verkoop- en marketingstrategie is om uw woning te verkopen.

 

Stap 5: Woningpresentatie

De presentatie van uw woning is essentieel en daarom verzorgen wij voor u het volgende:

·         Wij maken een professionele fotoreportage.

.         Wij stellen met veel zorg een pakkende tekst op voor de verkoopbrochure en diverse woningzoeksites.

·         Wij verzorgen de plaatsing van uw woning op onze eigen website Funda en eventueel andere relevante websites.

·         Wij presenteren uw woning op Sociale media zoals Facebook, Twitter en Instagram.

·         Wij maken actief gebruik van ons netwerk

·         Wij zorgen voor een opvallend “Te koop” bord in uw tuin of op uw raam.

·         Wij luiden de start van de verkoop in met een Open Huis

 

Optioneel (tegen meerprijs):

·         Verkoopstyling voorafgaande aan de fotoreportage

·         Adverteren in huis aan huis kranten tegen gunstige prijzen

 

Stap 6: Onderhandelingen

Wij voeren de onderhandelingen met de mogelijke koper, waarbij u steeds geinformeerd blijft over de ontwikkelingen. Wij gaan uiteraard voor een maximaal resultaat voor u. Uw belang staat voorop.

 

Stap 7: Koopovereenkomst

Nadat de koop van uw woning gesloten is, gaan wij de koopovereenkomst opstellen. Wij zorgen ervoor dat alle relevante artikelen hierin opgenomen worden. Samen met de koper nemen we dit document rustig door. Wanneer beide partijen een handtekening hebben gezet is de koopovereenkomst gesloten.

 

Stap 8: Overdracht

De koopovereenkomst wordt aan de notaris overhandigd. De notaris zal dan de “akte van levering” opstellen die wij voor u zullen doornemen. Daarna zal met de koper nog een eindinspectie van de woning plaatsvinden. Wij begeleiden u naar de notaris waar de koper de akte van levering zal tekenen. De woning is dan officieel verkocht. De sleutels van de woning worden aan de nieuwe eigenaar overhandigd