Ommelanderstraat 66, 9791 LL Ten Boer

VERKOCHT – BUITENKANS!! VEEL RUIMER DAN JE VERWACHT!! NIEUWBOUW!! EXTRA BREDE GARAGE!! PRACHTIGE LIGGING!! IDEALE STARTERSMOGELIJKHEID!!

Nieuwbouw in de Ommelanderstraat? In de kern van het dorp? Dat klinkt gek, maar dat is het niet. Deze woning valt onder de zgn Batch 1588 waardoor het hele blok gesloopt en daarna opnieuw opgebouwd gaat worden in het kader van de versterkingsoperatie. Uitgangspunt daarbij is: wat je hebt, krijg je terug! Maar dan wel nieuw, gasloos, bevingsbestendig, energiezuinig, volgens de huidige bouwnormen.

De hoekwoning met bijkeuken en garage en enorme uitbouw ligt op een kavel van 228m2, op een prachtige locatie in het dorp Ten Boer. De winkels, het zwembad, de sporthal & sportvelden en scholen zijn op loopafstand. De ligging in de straat is ook fantastisch: een ruim uitzicht en nagenoeg geen inkijk. Door de uitbouw is er een verrassend ruime living ontstaan. De oppervlakte van de gehele begane grond is circa 68 m2.

Op de begane grond tref je naast de hal/entree, toilet en ruime living (met schuifpui naar de tuin) nu een moderne open keuken met toegang tot de bijkeuken/achteringang. Op de verdieping tref je een moderne badkamer en 3 slaapkamers.

De eigenaren hebben niet alleen veel invloed op hoe het nieuwe blok eruit gaat zien, maar ook hoe de woning ingedeeld gaat worden. Hoe de toekomstige eigenaren nu al invloed zouden kunnen uitoefenen op de nieuwe woning aan de Ommelanderstraat 66, dat leg ik u graag uit tijdens een afspraak bij de woning.

VERKOCHT

 

  • Vraagprijs: VERKOCHT 
  • Adres: Ommelanderstraat 66, Ten Boer, Groningen