Emmerwolderweg 16, 9791 JA Ten Boer

VERKOCHT!

+++ PERFECTE WONING VOOR HET JONGE GEZIN +++ VERGROOT IN 2013 +++ ROYALE STIJLVOLLE BADKAMER +++ ZONNEPANELEN +++ KINDVRIENDELIJKE OMGEVING +++

Deze ruime, frisse halfvrijstaande woning is gebouwd in 1994 en in 2013 vergroot en gemoderniseerd! Een perfecte woning voor het jonge gezin! De kavelgrootte is 284 m2. De tuin heeft diverse zitjes, oa onder de overkapping van het tuinhuis/blokhut en aan het water. De woning ligt op loopafstand van school, zwembad, sportvoorzieningen en het winkelcentrum. Rondom de woning is er veel gemeentelijk groen en een speeltuintje

INDELING Begane grond: Hal/entree met toilet en meterkast, ruime, lichte woonkamer met open keuken met ruimte voor de eettafel (totaal bijna 45m2), bijkeuken met de diverse aansluitingen. De frisse keuken is voorzien van een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser en koelkast. In de uitbouw zijn openslaande deuren naar de tuin geplaatst.

Eerste verdieping: via de overloop is toegang tot 3 slaapkamers van ca 13,5, 8,5 en 7 m2. De stijlvolle, moderne badkamer is in 2013 vergroot naar 8 m2 en vernieuwd. Er is een ligbad, ruime separate douche, toilet en dubbele wastafel in geplaatst.

Tweede verdieping: vaste trap naar de ruime zolderberging met mogelijkheden voor een vierde slaapkamer, waar de CV-ketel is geplaatst en de omvormer voor de zonnepanelen (10 stuks, met geschatte opbrengst van 2500 kWh).

De vraagprijs van deze woning is € 195.000,-

  • Vraagprijs: VERKOCHT 
  • Adres: Emmerwolderweg 16, Ten Boer, Groningen