Bottemaheerd 149, 9737 ND Groningen

VERKOCHT

In de populaire wijk Beijum staat deze mooie hoekwoning op een kavel van 165 m2. De diepe tuin op het zuid-oosten met een nieuw onderhoudsarm hekwerk rondom grenst aan gemeentelijk groen met speeltoestellen.   De woning is gebouwd begin 1980 en is steeds netjes bewoond en goed onderhouden. De woonoppervlakte is ca 100m2.

De ligging is werkelijk perfect: in een autoluwe straat, veel groen en speelplekken rondom, op nog geen 200 meter afstand van winkelcentrum Beijum-West, nabij scholen, sportvoorzieningen en openbaar vervoer.

Indeling:
Entree/hal met toiletruimte, Z-vormige zonnige en lichte woonkamer met houten parketvloer, half open keuken met diverse inbouwapparatuur. Aansluitend aan de keuken een aangebouwde stenen berging van circa 7 m2 en toegang tot de zonnige omsloten tuin met een houten tuinhuis.

Verdieping:
Overloop, 3 slaapkamers van circa 12 m2, 9 m2 en 6.5 m2. Nette badkamer voorzien van een douche, een ligbad, een toilet en een wastafel.

Verdieping:
Middels een vaste trap te bereiken ruime zolder van circa 19 m2 met de vierde slaapkamer (ruim en licht), wastafel, veel bergruimte en de CV-ketel (Intergas HRE CW5 uit 2016)

Bijzonderheden:

We hanteren bij deze woning een vanafprijs. Op zaterdag 3 oktober starten we de verkoop met een kijkdag, uiteraard op afspraak, waarbij elke bezoeker met klem verzocht wordt om de COVID19-maatregelen in acht te nemen (oa max 2 personen / afmelden bij ziekte / max 45 minuten per afspraak).

  • Vraagprijs: VERKOCHT 
  • Adres: Bottemaheerd 149, Groningen, Groningen