Waarom ons?

Waarom Anbergen Makelaardij voor de verkoop van uw woning?

Het verkopen van uw woning is een belangrijke beslissing. Daarom zoekt u een betrouwbare makelaar om dit voor u te doen. U zult zich afvragen waarom u voor Anbergen Makelaardij zou moeten kiezen, maar het feit dat u op onze website bent geeft aan dat we uw interesse al aangewakkerd hebben. Lees onze argumenten hieronder en laat u overtuigen om voor Anbergen Makelaardij te kiezen.

Minder dan 1% courtage exclusief btw

Ja, u leest het goed! Door onze bedrijfskosten laag te houden kunnen we u laten profiteren van een concurrentie brekende courtage van onder de  1% exclusief btw.  Deze courtage doet niets af aan het dienstenpakket dat we bieden en de kwaliteit die u van ons mag verwachten.

Gratis waardebepaling

Heeft u verkoopplannen of bent u gewoon benieuwd naar de waarde van uw huidige woning? Wij maken graag een afspraak met u om gratis en vrijblijvend een waardebepaling van uw woning te doen zodat u uw mogelijkheden kent. Indien u dat wenst, informeren wij u graag over onze werkwijze bij de verkoop van woningen.

Proactief, communicatief en duidelijk!

U kunt rekenen op onze inzet en pro-activiteit om de juiste koper voor uw woning te vinden. Tijdens het gehele verkooptraject blijven wij overleggen en informeren wij u regelmatig over de laatste ontwikkelingen. De verkoop van een woning kan zorgen voor veel hectiek. Duidelijkheid vooraf over onze werkwijze en de stappen van het verkooptraject zijn wel zo prettig. Kijk naar het stappenplan van het verkooptraject en zie de diensten die we leveren voor minder dan 1% courtage exclusief btw.

Presentatie en fotografie van uw woning

De presentatie van uw woning is van groot belang en Anbergen Makelaardij begrijpt dat als geen ander. Wij gaan voor een optimale beleving die emoties losmaakt bij geinteresseerden in uw woning, want bij de verkoop van een woning is emotie allesbepalend. Allereerst besteden we veel zorg en aandacht aan een pakkende tekst waar de sterke punten van uw woning goed uitgelicht worden.

Sociale Media en internet

Naast het plaatsten van uw woning op onze eigen website, komt uw woning ook te staan op de website van Jaap.nl, Marktplaats.nl en indien gewenst ook op Funda. Daarnaast maken wij gebruik van sociale media zoals Facebook, Twitter en Instagram. Daarmee hebben we een nog groter bereik bij potentiële kopers!