Beloning

Waardecheque

Tip een bekende over onze courtage van nog geen 1% exclusief btw en ontvang zelf een waardecheque van € 75,- naar keuze (dinerbon, wijnpakket, bouwmarkt of VVV-bon).

U kent vast iemand die van plan is zijn woning binnenkort te verkopen. Vertel diegene over Anbergen Makelaardij, onze courtage onder de 1% exclusief btw, deskundigheid en onze van A tot Z begeleiding.

Wanneer deze persoon zijn of haar woning bij Anbergen Makelaardij te koop zet, geeft hij ons uw gegevens door. Op het moment dat wij de woning verkocht hebben, dan profiteert de verkoper van onze diensverlening en lage courtage en ontvangt u van ons een waardecheque van € 75,- naar keuze. Zo is iedereen blij en beter af bij Anbergen Makelaardij!

Als u een huis gaat kopen, wilt u, zeker bij oudere huizen, soms meer zekerheid hebben om later niet voor vervelende verrassingen komen te staan. Om een goed beeld van de bouwkundige staat van de woning te krijgen is in sommige gevallen een bouwkundige keuring aan te bevelen.

Anbergen Makelaardij kent de betere bouwdeskundigen in Noord-Nederland. Neem contact met ons op, zodat wij u kunnen doorverwijzen.

Tijdens zo’n bouwkundige keuring wordt het gehele pand van nok tot kruipruimte, van binnen en van buiten zeer zorgvuldig bekeken en beoordeeld. U kunt daar uiteraard bij aanwezig zijn en al uw vragen aan de bouwkundige stellen.

De bevindingen worden in een duidelijk leesbaar bouwkundig rapport omschreven, compleet met foto’s. Met het laten uitvoeren van een bouwtechnische keuring voldoet u als koper aan uw wettelijke onderzoeksplicht.